Recept
« Terug naar recepten
Appel met geitenkaasjes gebakken
PT20M
Appel met geitenkaasjes gebakken
Een heerlijk appel met geitenkaasjes gebakken recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Dieet & Slank - Voorgerecht
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
voorgerechten-recepten.nl
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appel met geitenkaasjes gebakken te bereiden
Roer een dressing van azijn, honing, olie, zout en peper.
Schil de appel, boor ze en snij uit elke appel 2 dikke schijven. Bak ze in de boter aan beide kanten bruin en leg op een bakplaat met alufolie.
Verwarm de oven of grill voor op de hoogste stand.
Leg op elke plak een plak geitenkaas of ¼ Camembert en gratineer onder de oven.
Verdeel de sla over 4 bordjes, schenk de dressing erover en doe de walnoten erover. Leg de warme schijven erop en serveer met stokbrood en eventueel extra honing.
Schil de appel, boor ze en snij uit elke appel 2 dikke schijven. Bak ze in de boter aan beide kanten bruin en leg op een bakplaat met alufolie.
Verwarm de oven of grill voor op de hoogste stand.
Leg op elke plak een plak geitenkaas of ¼ Camembert en gratineer onder de oven.
Verdeel de sla over 4 bordjes, schenk de dressing erover en doe de walnoten erover. Leg de warme schijven erop en serveer met stokbrood en eventueel extra honing.