Recept
« Terug naar recepten
Appelcompot met kaneel en rucola
PT20M
Appelcompot met kaneel en rucola
Gestoofde appelblokjes altijd lekker
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke, Elmo, Blondy& Ziva
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelcompot met kaneel en rucola te bereiden
- Schil de appels en snij in blokjes laat de boter smelten in een pot en stoof de appelblokjes beetgaar aan samen met de suiker en kaneel.
- Als laatste de rucola fijngesneden eronder mengen
- Serveer zeer warm. Deze bereiding kan evenzeer koud geserveerd worden.
Mijn kookverhaal (Hilde Dumont)
Klik op foto om te vergroten.