Recept
« Terug naar recepten
Appelkroketten met kaneel en amandelspijs
PT60M
Appelkroketten met kaneel en amandelspijs
Een heerlijk appelkroketten met kaneel en amandelspijs recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
toetjesboek
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelkroketten met kaneel en amandelspijs te bereiden
Bak de appels in een koekenpan aan en blus af met wat calvados. Voeg de kaneel toe en laat 10 minuten sudderen. Meng met de amandelspijs en laat afkoelen. Vorm er kleiene balletjes van en haal door wat bloem, het eiwit en paneermeel. Frituur ze op 180 graden in olie mooi goudbruin.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept

bobbeltje zegt:
Anna zegt:
ik zou het niet aanraden het vet trekt dan volledig in het deeg en koud word het te papperig door de appelmoes. Dan is dit misschien een betere optie: Appelflappen à la Liske
Succes!
Groetjes,
Anna.
KookJij.