Recept
« Terug naar recepten
Appeltaart op bakblik
PT15M
Appeltaart op bakblik
Een heerlijk appeltaart op bakblik recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Fendy Hansen
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
10 à 20 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appeltaart op bakblik te bereiden
Voor het deegmengsel de suiker, boter, eieren, vanillesuiker bloem en bakpoeder lekker met elkaar mixen.
Appels schillen en in kleine stukjes snijden.
Appelstukjes onder het deeg mengen of roeren.
Aansluitend het deeg op een met bakpapier bekleed bakblik verdelen en dan bij ca 180°C ca. 30 minuten bakken.
Uit de oven nemen en laten afkoelen. Klaar is de appeltaart.
Mmmmh lekker en snel klaar!
Appels schillen en in kleine stukjes snijden.
Appelstukjes onder het deeg mengen of roeren.
Aansluitend het deeg op een met bakpapier bekleed bakblik verdelen en dan bij ca 180°C ca. 30 minuten bakken.
Uit de oven nemen en laten afkoelen. Klaar is de appeltaart.
Mmmmh lekker en snel klaar!
Mijn kookverhaal (Fendy Hansen)
Dit appelgebak bak ik graag in de herfst want dan zijn de appels rijp en op zijn goedkoopst.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
Assy54 zegt:
rangvi zegt:
Assy54 zegt:
rangvi zegt:
mia7 zegt:
Dank je wel !!
Mia.