KookJij

Appelvla met Mascarpone

Een heerlijk appelvla met mascarpone recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: www.galbani.be
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Appelvla met Mascarpone te bereiden

De appels schillen en in kleine stukjes snijden.
De appels 15 minuten op een laag vuurtje laten stoven met 2 lepels suiker, een snuifje kaneel en de witte wijn.
De appels laten afkoelen, mixen en de Mascarpone met de vanillevla eronder mengen.
Verdelen over kleine schaaltjes.
Koud opdienen

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst