Recept
« Terug naar recepten
Appelvla met Mascarpone
PT20M
Appelvla met Mascarpone
Een heerlijk appelvla met mascarpone recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sofie Vermaut
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
www.galbani.be
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Appelvla met Mascarpone te bereiden
De appels schillen en in kleine stukjes snijden.
De appels 15 minuten op een laag vuurtje laten stoven met 2 lepels suiker, een snuifje kaneel en de witte wijn.
De appels laten afkoelen, mixen en de Mascarpone met de vanillevla eronder mengen.
Verdelen over kleine schaaltjes.
Koud opdienen
De appels 15 minuten op een laag vuurtje laten stoven met 2 lepels suiker, een snuifje kaneel en de witte wijn.
De appels laten afkoelen, mixen en de Mascarpone met de vanillevla eronder mengen.
Verdelen over kleine schaaltjes.
Koud opdienen