Klik op foto om te vergroten.
Recepten uit de doos van Derbyke & Elmo april 2010
MESCLUN-MISTICANZA: mengeling rauwkost BIO.
Een bijzondere mengeling voor een zuiders getint slaatje. Bevat zaad van fijne krulandijvie, suikerij Catalogna, Roodlof, Verona, Romeinse sla, blonde en rode snijsla en Rucola selvatica.
Recept
« Terug naar recepten
Ardeense pate met uien confituur
PT10M
Ardeense pate met uien confituur
Een heerlijk ardeense pate met uien confituur recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Salades
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Ardeense pate met uien confituur te bereiden
Verdeel de sla over de borden de mesclun in het midden van het bord.
Verdeel de paté in schijven gesneden erover vervolgens de wortelen en uienconfituur.
Garneer af met ajuinschijven, witloofblaadjes, tomaatjes, aardbei, preischeuten en bladpeterselie.
Verdeel de paté in schijven gesneden erover vervolgens de wortelen en uienconfituur.
Garneer af met ajuinschijven, witloofblaadjes, tomaatjes, aardbei, preischeuten en bladpeterselie.