Recept
« Terug naar recepten
Argentijnse stoofvleesschotel
PT150M
Argentijnse stoofvleesschotel
Een heerlijk argentijnse stoofvleesschotel recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erwin Delano
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Zuid-Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Recept gekregen van een vriend die bij een Argentijns restaurant werkt.
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Argentijnse stoofvleesschotel te bereiden
Kruid de vleesblokken met cayennepeper en zout en bak ze rondom bruin in de boter en olie. Voeg dan de uien, knoflook, peperringetjes, tomaten en tomatenpuree toe en bak eventjes mee. Blus dit af met de runderbouillon en de wijn en breng het tegen de kook aan. Laat dan op laag vuur 2,5 a 3 uur stoven tot het uitelkaar begint te vallen, roer er de oregano door en evt nog peper en zout . Eet smakelijk!
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
gea zegt:
Frans-Willem zegt: