Recept
« Terug naar recepten
Artisjok met walnotendressing
PT30M
Artisjok met walnotendressing
Een heerlijk artisjok met walnotendressing recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Snacks - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Artisjok met walnotendressing te bereiden
Breek de stelen van de artisjokken af. Knip de bladeren evt. bij. Haal met behulp van een scherp mesje de binnenste bladeren weg. Kook de artisjokken met de twee uitgeknepen citroen in ruim water afgedekt in 15 min.gaar. Hak de walnoten fijn. Pureer de walnoten met de mosterd, olie, azijn, peper en zout. Snipper de bieslook en voe toe aan de vinaigrette..Serveer de artisjokken warm, koud of lauw met de vinaigrette en vingerkommetjes.
elisabeth42 zegt: