Recept
« Terug naar recepten
Asperge-Erwtjessoep met parmezaan
PT30M
Asperge-Erwtjessoep met parmezaan
Een heerlijk asperge-erwtjessoep met parmezaan recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
12 personen
Categorieën:
- > Soepen - met Groente
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
kookclub
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperge-Erwtjessoep met parmezaan te bereiden
Maak de groentebouillon warm en kook daarin de erwten gaar.
Pureer de erwten met de staafmixer.
Roer er de room door en verwarm opnieuw.
Voeg de asperges toe en laat de soep nog ongeveer 5 minuten trekken.
Verdeel de soep over de telders en strooi er de kaaskrullen over.
Telders = Borden.
Pureer de erwten met de staafmixer.
Roer er de room door en verwarm opnieuw.
Voeg de asperges toe en laat de soep nog ongeveer 5 minuten trekken.
Verdeel de soep over de telders en strooi er de kaaskrullen over.
Telders = Borden.