Een ideaal gerecht om eventuele groenterestjes te verwerken. Neem groente die je lekker vindt.Liever geen wijn?
neem er bouillon voor in de plaats.
Recept
« Terug naar recepten
Gevarieerd groenteschoteltje met kabeljauw uit de oven
PT50M
Gevarieerd groenteschoteltje met kabeljauw uit de oven
Lekker veel groente in dit schoteltje met vis. Bovendien nog redelijk slank ook. Lekker met gekookte nieuwe aardappeltjes of krieltjes.
Recept van:
Lidy Berkx
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Gevarieerd groenteschoteltje met kabeljauw uit de oven te bereiden
- Blancheer de boontjes en de peultjes enkele minuten .
- Giet af en spoel koud.
- Verwarm de roomboter in een hapjespan en fruit alle groente beetgaar zonder de kerstomaatjes . Voeg peper, bouillon, dille en peperselie toe en bak even mee.
- Blus met de wijn en voeg de allesbinder toe. Roer voorzichtig door, totdat het iets is ingedikt.
- Verdeel de groente over 2 eenpersoons ovenschaaltjes en druk er de gehalveerde kerstomaatjes en stukken kabeljauw in.
- Dek de schaaltjes af met aluminumfolie en zet circa 20 minuten ( afhankelijk van de dikte van de vis) in een voorverwarmde oven van 180 graden.
- Serveer met gekookte ( nieuwe ) aardappeltjes of krieltjes.