Recept
« Terug naar recepten
Asperge met kaas en een byte
PT20M
Asperge met kaas en een byte
Een heerlijk asperge met kaas en een byte recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Charlotte Hagting
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Amerika
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperge met kaas en een byte te bereiden
Knik de groene asperge en hij breekt op het goede punt.
Was de asperges en leg ze in de mand van de aspergepan.
Kook de asperge gaar. Bak onder tussen de dobbelsteentjes spek uit.
Giet de asperge af en vang het kookvocht op voor de saus
Maak van het kookvocht een saus door 300 ml. weer terug te doen in de pan samen met het poeder en even goed roeren.
Kaas, uitgebakken dobbelsteentjes spek toevoegen en dit geheel over de asperges gieten.
Was de asperges en leg ze in de mand van de aspergepan.
Kook de asperge gaar. Bak onder tussen de dobbelsteentjes spek uit.
Giet de asperge af en vang het kookvocht op voor de saus
Maak van het kookvocht een saus door 300 ml. weer terug te doen in de pan samen met het poeder en even goed roeren.
Kaas, uitgebakken dobbelsteentjes spek toevoegen en dit geheel over de asperges gieten.
charlotte zegt: