Doe 2 -3 eetlepels saus op de spiegel van de bordjes en leg daarop per persoon 3 pakketjes asperges. Leg dan op de uiteinden van de pakketjes een lepel scrambled eggs met krab.
Goed als ontbijt, lunch, appetizer, snack, enz.: kortom genoeg redenen om het eens uit te proberen. Variaties genoeg:-> zoals gezegd kun je eieren scramblen of geven als omeletje of spiegelei of poached egg. Je kunt er krab door verwerken of kreeft, gerookte zalmsnippers, garnalen, enz.
Recept
« Terug naar recepten
Asperges Difficiles de Luxe
PT75M
Asperges Difficiles de Luxe
Een heerlijk asperges difficiles de luxe recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
75 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Snacks - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges Difficiles de Luxe te bereiden
1).Wikkel elk bosje van 4 asperges in 2 plakjes pancetta en leg die op het bakpapier in een ovenblik.
2).Bestrooi met peper en druppel met flink wat olie de pakketjes en zet het geheel in de oven gedurende 30 minuten.
3).Kluts de eieren met het zout, de sinaasappelsap en -zeste, komijn en cayenne peper en zet het warm weg onder alu-folie.
4).Met een draaiende blender heel voorzichtig de gesmolten boter toevoegen en een soortement Hollandaise saus draaien.
5).Maak scrambled eggs en werk de krab er door.
6).Maak de toastjes en besmeer ze met boter.
2).Bestrooi met peper en druppel met flink wat olie de pakketjes en zet het geheel in de oven gedurende 30 minuten.
3).Kluts de eieren met het zout, de sinaasappelsap en -zeste, komijn en cayenne peper en zet het warm weg onder alu-folie.
4).Met een draaiende blender heel voorzichtig de gesmolten boter toevoegen en een soortement Hollandaise saus draaien.
5).Maak scrambled eggs en werk de krab er door.
6).Maak de toastjes en besmeer ze met boter.