Recept
« Terug naar recepten
Asperges en Pancetta met Vinaigrette op Brioches
PT45M
Asperges en Pancetta met Vinaigrette op Brioches
Een heerlijk asperges en pancetta met vinaigrette op brioches recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Voorgerechten
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Italiaanse kennissen
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges en Pancetta met Vinaigrette op Brioches te bereiden
1).Voor de vinaigrette mengen we eerst de mosterd in de azijn en daarna kloppen we de olie er door, gevolgd door de gesmolten roomboter.
2).De pancetta gaat op een bakblik gedurende 5 à 6 minuten in de oven.
3).De broodjes worden licht geroosterd (getoast).
4).De asperges gaan in een pan met gezouten kokend water gedurende 6 minuten en worden dan afgegoten en gedroogd.
5).Leg op de bordjes voor elk : 2 helften van een getoast broodje; besmeer die met de 2 eetlepels zachte roomboter.
Leg hierop de plakjes gegrilde pancetta en daarop de asperges. Lepel hierover de vinaigrette.
2).De pancetta gaat op een bakblik gedurende 5 à 6 minuten in de oven.
3).De broodjes worden licht geroosterd (getoast).
4).De asperges gaan in een pan met gezouten kokend water gedurende 6 minuten en worden dan afgegoten en gedroogd.
5).Leg op de bordjes voor elk : 2 helften van een getoast broodje; besmeer die met de 2 eetlepels zachte roomboter.
Leg hierop de plakjes gegrilde pancetta en daarop de asperges. Lepel hierover de vinaigrette.