Recept
« Terug naar recepten
Asperges met garnalen en zeekraal
PT30M
Asperges met garnalen en zeekraal
Een heerlijk asperges met garnalen en zeekraal recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Robert Claeys
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Asperges met garnalen en zeekraal te bereiden
Kook de asperges 'al dente' 6 minuten (aanpassen naargelang de dikte van de asperges).
Laat uitlekken.
Bak 2-3 minuten in een beetje echte boter tot de asperges lichtjes bruinen.
Blancheer de zeekraal 2 minuten.
Laat uitlekken.
Bak 2-3 minuten in de nog warme pan.
Pocheer de eieren
http://www.njam.tv/kooktechnieken/gepocheerde-eitjes
Maak de Hollandaise saus
http://www.videopedia.nl/index.php?do=v&id=84
Dresseer de borden en overgiet het gepocheerd eitje met de Hollandaise saus.
Strooi wat gesnipperde bieslook over de saus en de garnaaltjes.
Laat uitlekken.
Bak 2-3 minuten in een beetje echte boter tot de asperges lichtjes bruinen.
Blancheer de zeekraal 2 minuten.
Laat uitlekken.
Bak 2-3 minuten in de nog warme pan.
Pocheer de eieren
http://www.njam.tv/kooktechnieken/gepocheerde-eitjes
Maak de Hollandaise saus
http://www.videopedia.nl/index.php?do=v&id=84
Dresseer de borden en overgiet het gepocheerd eitje met de Hollandaise saus.
Strooi wat gesnipperde bieslook over de saus en de garnaaltjes.