Recept
« Terug naar recepten
Aspergesalade met gedroogde ham
PT30M
Aspergesalade met gedroogde ham
Een heerlijk aspergesalade met gedroogde ham recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Erika Laleman
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Vlaamse groenten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergesalade met gedroogde ham te bereiden
Bak de gedroogde ham knapperig in een pan met anti aanbaklaag
Schil de asperges, verwijder de houterige uiteinden en kook ze beetgaar, laat uitlekken
Snij de asperges in schuine stukken en verdeel ze samen met de raketsla, gedroogde tomaatjes en krokante ham over 4 borden
Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en giet de dressing over de salade
Bestrooi met parmezaanschilfers en serveer
Schil de asperges, verwijder de houterige uiteinden en kook ze beetgaar, laat uitlekken
Snij de asperges in schuine stukken en verdeel ze samen met de raketsla, gedroogde tomaatjes en krokante ham over 4 borden
Klop de ingrediënten voor de dressing goed door elkaar en giet de dressing over de salade
Bestrooi met parmezaanschilfers en serveer