Recept
« Terug naar recepten
Aspergespaghetti met hammouse
PT35M
Aspergespaghetti met hammouse
Een heerlijk aspergespaghetti met hammouse recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Aspergespaghetti met hammouse te bereiden
Pureer de ham met de keukenmachine. Meng de eieren, de room, de port en de paprikapoeder erdoor. Vul hiermee 4 ingevette timbaaltjes en zet deze 30 minuten au-bain marie in een oven van 180 °C. Schil de asperges en snijd ze in de vorm van spaghetti. Verhit de boter in een pan en fruit hierin de aspergespaghetti aan. Stort het timbaaltje op een verwarmd bord en schep de aspergespaghetti aan de andere kant.