KookJij

Atjar (=Acar) Ketimun

Een heerlijk atjar (=acar) ketimun recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 150 min
Personen: 4 - 6 personen
Categorieën:
  1. > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Indonesie
Keuken: Oosterse
Bron: Familie
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Atjar (=Acar) Ketimun te bereiden

1).Verwarm de azijn en los daarin op de suiker en het zout.
2).Roer dan door elkaar de ketimun,ui,knoflook,lombok en het azijnmengsel.
3).Laat dat enige uren in de koelkast intrekken.

Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)

Je kunt het eigenlijk overal bij geven als fris hapje.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst