Recept
« Terug naar recepten
Atjar (=Acar) Ketimun
PT150M
Atjar (=Acar) Ketimun
Een heerlijk atjar (=acar) ketimun recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
150 min
Personen:
4 - 6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Familie
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Atjar (=Acar) Ketimun te bereiden
1).Verwarm de azijn en los daarin op de suiker en het zout.
2).Roer dan door elkaar de ketimun,ui,knoflook,lombok en het azijnmengsel.
3).Laat dat enige uren in de koelkast intrekken.
2).Roer dan door elkaar de ketimun,ui,knoflook,lombok en het azijnmengsel.
3).Laat dat enige uren in de koelkast intrekken.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Je kunt het eigenlijk overal bij geven als fris hapje.