Recept
« Terug naar recepten
Auberginesalade met provolone en een saus van gedr
PT45M
Auberginesalade met provolone en een saus van gedr
Een heerlijk auberginesalade met provolone en een saus van gedr recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
wining & dining
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Auberginesalade met provolone en een saus van gedr te bereiden
Bestrooi de plakken aubergine ruim met zout en laat 30 minuten intrekken.Kook voor de saus de bouillon,wijn en room tot de helft in.Doe de tomaat erbij en laat nog 2 minuten meetrekken.Maak fijn met de staafmixer.Verwarm de oven voor op 200 graden.Spoel de aubergine goed af en dep droog.Smeer in met olie.Verwarm de grillpan en grill de plakken bruin en knapperig.Maak een lasagne door een plakje aubergine te beleggen met provolone,ui,knoflook,tomaat,kappertjes en olijven.Leg daarop weer een plakje aubergine en herhaal de rest.Eindig met aubergine.Laat 5 minuten gratineren in de oven.Serveer met de saus.