Recept
« Terug naar recepten
Auberginesandwich gevuld met mozzarella en basilic
PT20M
Auberginesandwich gevuld met mozzarella en basilic
Een heerlijk auberginesandwich gevuld met mozzarella en basilic recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Life & Cooking
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Auberginesandwich gevuld met mozzarella en basilic te bereiden
Snijd de aubergines in totaal 8 lange plakken. Besprenkel de plakken aan beide kanten met de olijfolie. Verwarm ondertussen een grillpan. Snijd de mozzarella in plakjes en verdeel ze over 4 van de plakken aubergine. Leg op de mozzarella de basilicumblaadjes. Strooi er wat vers gemalen peper en zout over. Grill nu eerst de overgebleven 4 plakken aubergine aan een kant, tot ze mooie grillstrepen hebben. Besmeer ze daarna aan de ongegrilde kant met de gusto intenso en leg ze omgekeerd op de met mozzarella belegde aubergineplakken. Leg de sandwiches vervolgens op de grillpan tot de mozzarella gesmolten is.