Recept
« Terug naar recepten
Avocado-tomatensalade met pesto en rode ui
PT15M
Avocado-tomatensalade met pesto en rode ui
Deze avocado-tomatensalade heb je in een mum van tijd gemaakt. Zorg dat je een lekkere rijpe avocado hebt (Hass). Die zijn eigenlijk altijd goed. Gebruik een lekkere rijpe vleestomaat. De Coeur de Boeff is een heerlijke tomaat.
Recept van:
Petra Wiggers
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Salades
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Italie
Keuken:
Mediterrane
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocado-tomatensalade met pesto en rode ui te bereiden
- Verdeel de plakjes tomaten, plakjes avocado en de gesnipperde ui over een schaal. (zie foto)
- Klop een dressing van de pesto, azijn, olijfolie, zout, peper en honing.
- Verdeel de dressing over de tomaten, avocado en ui.
Mijn kookverhaal (Petra Wiggers)
Eén van mijn favoriete salades. Lekker en super gezond.