Recept
« Terug naar recepten
Avocadomayonaise (Mayonaise d'avocat)
PT20M
Avocadomayonaise (Mayonaise d'avocat)
Een heerlijk avocadomayonaise (mayonaise d'avocat) recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Frankrijk
Keuken:
Europese
Bron:
Eigen recept
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Avocadomayonaise (Mayonaise d'avocat) te bereiden
De avocado halveren en de pit verwijderen. Het vruchtvlees in een kom doen en met een mixer met gardes glad roeren. Het teentje knoflook pellen, uitpersen en met azijn, peper en zout aan de avocadomousse toevoegen. De olie druppel voor druppel onder voortdurend roeren toevoegen. De mayonaise met peper en zout op smaak brengen.
Smaakt lekker bij groenten en koud vlees.
Smaakt lekker bij groenten en koud vlees.
Renate de Bruijn zegt: