KookJij

Babi Panggang

Een heerlijk babi panggang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 22 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Wokken
  2. > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: China
Keuken: Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Babi Panggang te bereiden

Breng 2 liter water met zout aan de kook. Zet het vuur uit en laat de noedels 5 minuten weken in het hete water. Giet de noedels af en houd ze warm. Snijd de lente-uitjes in schuine stukjes. Snijd de hamlappen in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak er de reepjes hamlap in tot ze bruin gekleurd zijn. Voeg de woksaus, 1 eetlepel water, de broccoliroosjes en lente-ui toe. Roer het geheel goed door en laat de groente in 5 minuten gaar worden. Breng de ‘char siu’ op smaak met zout en peper. Serveer de ‘char siu’ met de noedels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst