Recept
« Terug naar recepten
Babi Panggang
PT22M
Babi Panggang
Een heerlijk babi panggang recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Esther van Gompel
Bereidingstijd:
22 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Wokken
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Babi Panggang te bereiden
Breng 2 liter water met zout aan de kook. Zet het vuur uit en laat de noedels 5 minuten weken in het hete water. Giet de noedels af en houd ze warm. Snijd de lente-uitjes in schuine stukjes. Snijd de hamlappen in reepjes. Verhit de olie in een wok en roerbak er de reepjes hamlap in tot ze bruin gekleurd zijn. Voeg de woksaus, 1 eetlepel water, de broccoliroosjes en lente-ui toe. Roer het geheel goed door en laat de groente in 5 minuten gaar worden. Breng de ‘char siu’ op smaak met zout en peper. Serveer de ‘char siu’ met de noedels.