KookJij

Bagels met kaas en rucola

Een heerlijk bagels met kaas en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 15 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Ontbijt & Lunch - Koud
  2. > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Libelle
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bagels met kaas en rucola te bereiden

Meng de cottagekaas met de room en kruid met peper en zout. Snij de bagels in de lengte in twee en smeer wat kaas op elke kant. Beleg met plakjes tomaat en wat rucola, en leg de helften op elkaar.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

tantemien

tantemien zegt:
Heerlijke broodjes, die
ga ik ook ons gezin voor
zetten;)
Benny

Benny zegt:
Goed idee voor de kids die niet alles lusten. Ik ben kok van beroep.
chantald

chantald zegt:
Ik heb binnenkort een picknick en ik denk dat ik deze maar meeneem.
Chantal

Chantal zegt:
zeeer lekker! Mmmm op school hebben wij kook opdrachten en hebben er van genoten! Proberen jullie het maar eens uit!:p;)
vanessa29

vanessa29 zegt:
Klinkt lekker,ga het zeker eens maken....