Recept
« Terug naar recepten
Bagels met kaas en rucola
PT15M
Bagels met kaas en rucola
Een heerlijk bagels met kaas en rucola recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Annemien
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Ontbijt & Lunch - Koud
- > Makkelijk & snel - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
15
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Libelle
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bagels met kaas en rucola te bereiden
Meng de cottagekaas met de room en kruid met peper en zout. Snij de bagels in de lengte in twee en smeer wat kaas op elke kant. Beleg met plakjes tomaat en wat rucola, en leg de helften op elkaar.
tantemien zegt:
ga ik ook ons gezin voor
zetten;)