Het is een simpel gerecht, ik vind het erg smakelijk
Goed te combineren met stokbrood, sla en komkommer.
Recept
« Terug naar recepten
Baka Batjauw
PT20M
Baka Batjauw
Een heerlijk baka batjauw recept uit de amerikaanse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hans de vos
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
4
Herkomst:
Suriname
Keuken:
Amerikaanse
Bron:
surinaamse kennis
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Baka Batjauw te bereiden
Bakkeljauw , gezouten kabeljauw, enige uren in koud water leggen en het water af en toe verversen.
Kook daarna de vis in ruim water ca 30 min gaar.
Laat afkoelen en haal al het vlees vd de graten.
Verhit de olie in de koekenpan, bak de vis en voeg de peper toe
Kook daarna de vis in ruim water ca 30 min gaar.
Laat afkoelen en haal al het vlees vd de graten.
Verhit de olie in de koekenpan, bak de vis en voeg de peper toe
hns zegt:
Ik heb dit ook uit een Surinaams kookboekje. Laat even weten Groet Hans
PS Ik ben ook wel benieuwd naar jouw recept svp:)