KookJij

Balletje van 'Huidvleisj'

Een heerlijk balletje van 'huidvleisj' recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Balletje van 'Huidvleisj' te bereiden

Maak met een parisienneboor bolletjes uit de hoofdkaas
Besmeer de balletjes met grove Limburgse mosterd
Rol de balletjes door de peterselie

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
Hallo liske:
Iedere slager heeft zijn eigen recept, zelf
krijg ik het tegenwoordig van slagerij Lebouille uit valkenburg, heerlijk.
dus ik zou zeggen toch maar weer proberen.
veel succes.
:);)m.v.g. Bert Allers
liske

liske zegt:
Ik kom van de boerderij en ooit zag ik hoe hoofdkaas gemaakt werd. Toen die kokende varkenskop mij aan lag te staren heb ik gezworen om nooit meer hoofdkaas te eten! Nu ga ik door jouw recept toch weer twijfelen.....