Recept
« Terug naar recepten
Balletje van 'Huidvleisj'
PT20M
Balletje van 'Huidvleisj'
Een heerlijk balletje van 'huidvleisj' recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Festival der Limburgse gerechten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Balletje van 'Huidvleisj' te bereiden
Maak met een parisienneboor bolletjes uit de hoofdkaas
Besmeer de balletjes met grove Limburgse mosterd
Rol de balletjes door de peterselie
Besmeer de balletjes met grove Limburgse mosterd
Rol de balletjes door de peterselie
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
liske zegt:
bertal zegt:
Iedere slager heeft zijn eigen recept, zelf
krijg ik het tegenwoordig van slagerij Lebouille uit valkenburg, heerlijk.
dus ik zou zeggen toch maar weer proberen.
veel succes.
:);)m.v.g. Bert Allers