Recept
« Terug naar recepten
bamboedumpling
PT45M
bamboedumpling
Een heerlijk bamboedumpling recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
- > Hapjes - Warm
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
18
Herkomst:
China
Keuken:
Oosterse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe bamboedumpling te bereiden
Kneus de pinda`s onder een pan en maal ze in de keukenmachine met de bamboescheuten,shiitake,knoflook,gember,chilivlokken,oestersaus ,zout en peper tot een grove vulling(niet pureren dus).Vul en vouw de velletjes .Stoom of frituur de dumplings 5min. Serveer ze met warme hoisinsaus