Recept
« Terug naar recepten
Banaan met bruine basterdsuiker
PT5M
Banaan met bruine basterdsuiker
Een heerlijk banaan met bruine basterdsuiker recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Merte Kampstra
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
21
Herkomst:
Denemarken
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Banaan met bruine basterdsuiker te bereiden
Laat de banaan in de schil zitten.
Snijd de banaan in de lengte door dus je behoud de banaan vorm maar hebt nu 2 delen. Bestrooi de opengesneden kant van de banaan met een laag basterdsuiker. Leg hem op de schil op de barbeque. Wanneer de gehele schil zwart is komt de banaan los van zijn schil.
Nu kun je de banaan van de barbeque halen en lekker op smikkelen. Heerlijk als tussendoortje tussen het vlees of als deel van het nagerecht. Ook voor kinderen een smul partij
Snijd de banaan in de lengte door dus je behoud de banaan vorm maar hebt nu 2 delen. Bestrooi de opengesneden kant van de banaan met een laag basterdsuiker. Leg hem op de schil op de barbeque. Wanneer de gehele schil zwart is komt de banaan los van zijn schil.
Nu kun je de banaan van de barbeque halen en lekker op smikkelen. Heerlijk als tussendoortje tussen het vlees of als deel van het nagerecht. Ook voor kinderen een smul partij
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
frits zegt:
emine vercauteren zegt:
het smaakt zo zoet!
de zoete banaan en de suiker is heerlijk gekombineert:)
Gerard Claassen zegt:
jhdebruijn zegt:
Gerard Claassen zegt: