Omdat ik er genoeg van had om overrijpe bananen weg te gooien ben ik op zoek gegaan naar een recept waarmee je snel van je bananen af bent en wat iedereen gelukkig maakt!
Ze zijn echt heerlijk als ontbijt maar ook als tussendoortje, warm of koud.
En heb je geen staafmixer dan prak je ze gewoon met een vork fijn.
Je kan natuurlijk ook verse bananen gebruiken, is iets minder zoet maar ook lekker!
Recept
« Terug naar recepten
Banaan omeletjes
PT15M
Banaan omeletjes
Dit is een heel simpel, snel en erg lekker recept.
Heel handig als je nog bananen hebt liggen waar de schil bruin van is geworden!
Recept van:
monique ottenbros
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
- > Hapjes - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
byaranka.nl
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Banaan omeletjes te bereiden
- Doe de bananen en eieren met de kaneel in een kom, zet je staafmixer erin en pureer.
- Bak er in wat olie kleine omeletjes van en bestrooi met bruine suiker of poedersuiker.