Recept
« Terug naar recepten
Banana enrolada
PT15M
Banana enrolada
Een heerlijk banana enrolada recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Sascha ten Brink
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Onbekend
Bron:
Jessica - L. Lekker 291212
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Banana enrolada te bereiden
Laat de olie 190°C worden in een zware, gietijzeren pan of een frituurpan.
Meng het maïsmeel met de suiker in een kom.
Voeg onder voortdurend roeren de boter, het ei, het zout, de rum en de melk toe, zodat er een dik beslag ontstaat.
Pel de bananen, snijd ze in vieren en strooi er een mengsel van de helft van de bruine suiker en de helft van het kaneelpoeder over.
Wentel de stukken banaan door het beslag en laat ze in porties in de hete olie glijden.
Bak ze 2 - 3 minuten aan elke kant goudbruin.
Laat uitlekken op keukenpapier en strooi er een mengsel van kaneel en bruine suiker over.
Serveer warm.
Meng het maïsmeel met de suiker in een kom.
Voeg onder voortdurend roeren de boter, het ei, het zout, de rum en de melk toe, zodat er een dik beslag ontstaat.
Pel de bananen, snijd ze in vieren en strooi er een mengsel van de helft van de bruine suiker en de helft van het kaneelpoeder over.
Wentel de stukken banaan door het beslag en laat ze in porties in de hete olie glijden.
Bak ze 2 - 3 minuten aan elke kant goudbruin.
Laat uitlekken op keukenpapier en strooi er een mengsel van kaneel en bruine suiker over.
Serveer warm.