Recept
« Terug naar recepten
Banana Rolls.
PT45M
Banana Rolls.
Een heerlijk banana rolls. recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
2
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
indische kookcursus
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Banana Rolls. te bereiden
Leg de loempiavellen uit op aanrecht of werkplank. Leg op elk vel een halve gepelde banaan.
Strooi een beetje sesamzaad en wat suiker erover. Rol de loempiavellen op en druk de deegranden met de uiteinden stevig op elkaar vast.
Bak de "loempia's" in hete olie goudbruin en lekker knapperig.
Geef hierbij een saus die u maakt door de suiker op te lossen in de warme santen.
Dien deze saus apart in kommetjes op en haal de banana rolls na ieder hapje even er doorheen.
Strooi een beetje sesamzaad en wat suiker erover. Rol de loempiavellen op en druk de deegranden met de uiteinden stevig op elkaar vast.
Bak de "loempia's" in hete olie goudbruin en lekker knapperig.
Geef hierbij een saus die u maakt door de suiker op te lossen in de warme santen.
Dien deze saus apart in kommetjes op en haal de banana rolls na ieder hapje even er doorheen.