Recept
« Terug naar recepten
bananen-confiture
PT5M
bananen-confiture
Een heerlijk bananen-confiture recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
trudy bok-elsinga
Bereidingstijd:
5 min
Personen:
1 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe bananen-confiture te bereiden
.De sinaasappels en de citroen onder de hete kraan wassen.
De schillen raspen, het sap uitpersen en met tweederde deel van de suiker in een wijde pan doorroeren.
De bananen klein snijden en erdoor mengen.
Aan de kko brengen met de rest van de suiker en ca. 2 minuten al roerend laten koken.
2.de confiture in goed schoongemaakte jampotten gieten en deze goed afsluiten.
De schillen raspen, het sap uitpersen en met tweederde deel van de suiker in een wijde pan doorroeren.
De bananen klein snijden en erdoor mengen.
Aan de kko brengen met de rest van de suiker en ca. 2 minuten al roerend laten koken.
2.de confiture in goed schoongemaakte jampotten gieten en deze goed afsluiten.