Recept
« Terug naar recepten
Bananen en aardappelen
PT25M
Bananen en aardappelen
Een heerlijk bananen en aardappelen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Gerard Schaefers
Bereidingstijd:
25 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Gerard Schaefers
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bananen en aardappelen te bereiden
De karbonade opzetten met het kokend water en wat zout.
Als dit 15 minuten gekookt is, de in schijven gesneden aardappelen en bananen toevoegen en alles zo lang koken tot het gaar is, ± ¾ uur.
Daarna het flink dooreen stampen en even stoven met de boter.
Als dit 15 minuten gekookt is, de in schijven gesneden aardappelen en bananen toevoegen en alles zo lang koken tot het gaar is, ± ¾ uur.
Daarna het flink dooreen stampen en even stoven met de boter.
alkien zegt: