Recept
« Terug naar recepten
Barbecue ciabatta
PT15M
Barbecue ciabatta
Een heerlijk barbecue ciabatta recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
15 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
11
Herkomst:
Italie
Keuken:
Europese
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Barbecue ciabatta te bereiden
Pel en pers de knoflook boven in een kommetje met de olijfolie.Snijd de tomaatjes in reepjes.Keep de ciabatta regelamatig schuin in (ca.10 keer)en bestrijk de ciabatta en de inkepingen met de knoflookolie.Vul de inkepingen met plakjes salami,tomaatjes,pizzakaas en bestrooi met de pizzakruiden.Pak de ciabatta in een stuk aluminiumfolie en rooster het op de bbq ca.10 min.