Recept
« Terug naar recepten
Bastognetaart
PT20M
Bastognetaart
Een heerlijk bastognetaart recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
33
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
van een vriendin
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bastognetaart te bereiden
In een kom de slagroom met de suiker stijfkloppen. 1 koek dik bestrijken met slagroom. De volgende koek eropleggen en dik bestrijken met slagroom. Koeken met slagroom op hun kant op een platte schaal leggen. Volgende koek ertegenaan leggen en bestrijken met slagroom. Op dezelfde manier doorgaan tot alle koeken gebruikt zijn. Taart met slagroom bestrijken en 8 uur in de koelkast laten opstijven. Taart bestrooien met krokant. Steeds tussen 2 koeken in plakken snijden.
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
lalalala zegt:
franeke zegt:
Merel zegt:
Want ik snap het niet zo geod, maar. hij is wel super lekker hoor!!:p
Dayenne zegt: