Recept
« Terug naar recepten
Bavarois met kersen
PT40M
Bavarois met kersen
Een heerlijk bavarois met kersen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
40 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
7
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
eirecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bavarois met kersen te bereiden
Week de gelatine in ruim koud water. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met de suiker. Sla de slagroom stijf in een andere kom. Verwarm het sap en los hierin de goed uitgeknepn blaadjes gelatine op. Voeg de puree al roerende toe en laat afkoelen. Schep de slagroom op de eiwitten. Voeg het vruchtenmengsel toe en meng dit luchtig. Spoel de puddingvorm om met koud water en vul ze met de bavarois. Voeg de garnering toe.
rowena zegt: