KookJij

Bavarois met kersen

Een heerlijk bavarois met kersen recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 40 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Nagerechten - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron: eirecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bavarois met kersen te bereiden

Week de gelatine in ruim koud water. Splits de eieren. Klop de eiwitten stijf met de suiker. Sla de slagroom stijf in een andere kom. Verwarm het sap en los hierin de goed uitgeknepn blaadjes gelatine op. Voeg de puree al roerende toe en laat afkoelen. Schep de slagroom op de eiwitten. Voeg het vruchtenmengsel toe en meng dit luchtig. Spoel de puddingvorm om met koud water en vul ze met de bavarois. Voeg de garnering toe.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

rowena

rowena zegt:
ik heb al een aantal xen vanillebavarois gemaakt maar dit lijkt me ook super!
richard.gunyho

richard.gunyho zegt:
toppie