KookJij

Bavarois van Pas de Bleu met Mandarine Napoléon

Een heerlijk bavarois van pas de bleu met mandarine napoléon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 60 min
Personen: 10 personen
Categorieën:
  1. > Hapjes - Koud
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: kaasrecepten
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bavarois van Pas de Bleu met Mandarine Napoléon te bereiden

Meng de kaas met de boter tot u een glad mengsel bekomt.
Meng de eieren met de suiker, de schil en het zout.
Voeg de melk toe, verwarm het geheel zodat u een crème anglaise krijgt.
Laat de gelatine zwellen en laat hem smelten in de crème anglaise.
Meng de kaas en de mascarpone voorzichtig met de crème anglaise.
Vul kleine vormpjes op met dit mengsel.

Opdienen op een coulis van porto met krenten. Versier het geheel met kleine stukjes gedroogde appelsienschil

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

bertal

bertal zegt:
nadine victor:
De mandarine doe je onder de créme anglaise
succes:);)
m.v.g. Bert Allers
nadine victor

nadine victor zegt:
waar zit de mandarine in het recept