Recept
« Terug naar recepten
Bavarois van Pas de Bleu met Mandarine Napoléon
PT60M
Bavarois van Pas de Bleu met Mandarine Napoléon
Een heerlijk bavarois van pas de bleu met mandarine napoléon recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bert Allers
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
10 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
kaasrecepten
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bavarois van Pas de Bleu met Mandarine Napoléon te bereiden
Meng de kaas met de boter tot u een glad mengsel bekomt.
Meng de eieren met de suiker, de schil en het zout.
Voeg de melk toe, verwarm het geheel zodat u een crème anglaise krijgt.
Laat de gelatine zwellen en laat hem smelten in de crème anglaise.
Meng de kaas en de mascarpone voorzichtig met de crème anglaise.
Vul kleine vormpjes op met dit mengsel.
Opdienen op een coulis van porto met krenten. Versier het geheel met kleine stukjes gedroogde appelsienschil
Meng de eieren met de suiker, de schil en het zout.
Voeg de melk toe, verwarm het geheel zodat u een crème anglaise krijgt.
Laat de gelatine zwellen en laat hem smelten in de crème anglaise.
Meng de kaas en de mascarpone voorzichtig met de crème anglaise.
Vul kleine vormpjes op met dit mengsel.
Opdienen op een coulis van porto met krenten. Versier het geheel met kleine stukjes gedroogde appelsienschil
bertal zegt:
De mandarine doe je onder de créme anglaise
succes:);)
m.v.g. Bert Allers