Recept
« Terug naar recepten
Beef Teriyaki
PT30M
Beef Teriyaki
Een heerlijk beef teriyaki recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
14
Herkomst:
Japan
Bron:
Jerrel Houtsnee
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Beef Teriyaki te bereiden
Kook de rijst gaar.Snijd de biefstuk dwars op de draad in dunne plakjes.verhit de olie en roerbak de chinamix op hoog vuur.Houd de groenten warm in de oven.Schroei de biefstuk in 2 minuten op hoog vuur dicht.Schep de teriyakisaus door de biefstuk,roerbak nog 1 minuut.Verdeel de rijst over de borden,schep de gewokte groente en de biefstukreepjes erop en verdeel de saus erover.Garneer met sesamzaad,rode peper en bosui.