Recept
« Terug naar recepten
Berlijnse kippenragout
PT30M
Berlijnse kippenragout
Een heerlijk berlijnse kippenragout recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Duitsland
Keuken:
Europese
Bron:
marco
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Berlijnse kippenragout te bereiden
Giet bouillon, wijn en citroensap in een pan en breng aan de kook. Roer er de champignons en de asperges door en laat 10 minuten sudderen met het deksel op de pan.
Doe nu de kip, de ham en de kappertjes erbij en laat nog 5 minuten sudderen.
Roer de zure room erdoor en zout en peper naar smaak.
Serveren met rijst of gekookte aardappels.
Doe nu de kip, de ham en de kappertjes erbij en laat nog 5 minuten sudderen.
Roer de zure room erdoor en zout en peper naar smaak.
Serveren met rijst of gekookte aardappels.