KookJij

Berlijnse kippenragout

Een heerlijk berlijnse kippenragout recept uit de europese keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 4 personen
Categorieën:
  1. > Voorgerechten - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Duitsland
Keuken: Europese
Bron: marco
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Berlijnse kippenragout te bereiden

Giet bouillon, wijn en citroensap in een pan en breng aan de kook. Roer er de champignons en de asperges door en laat 10 minuten sudderen met het deksel op de pan.
Doe nu de kip, de ham en de kappertjes erbij en laat nog 5 minuten sudderen.
Roer de zure room erdoor en zout en peper naar smaak.
Serveren met rijst of gekookte aardappels.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Er zijn nog geen reacties geplaatst