Recept
« Terug naar recepten
Bewaarwafels
PT60M
Bewaarwafels
Een heerlijk bewaarwafels recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marianne jaspaert
Bereidingstijd:
60 min
Personen:
20 personen
Categorieën:
- > Taarten, gebak & ijs - Gebak
- > Brood - Bakken
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
12
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bewaarwafels te bereiden
Boter en suiker (of zoetstof) laten smelten.
Eierdooiers toevoegen, al zevende de bloem toevoegen en goed omroeren!
Eiwitten stijf kloppen en voorzichtig ondermengen.
Nu de wafels bakken. Je kan ze heel lang bewaren in een gesloten koekendoos en ook invriezen.
Eierdooiers toevoegen, al zevende de bloem toevoegen en goed omroeren!
Eiwitten stijf kloppen en voorzichtig ondermengen.
Nu de wafels bakken. Je kan ze heel lang bewaren in een gesloten koekendoos en ook invriezen.
Mijn kookverhaal (Marianne jaspaert)
Tip: als je bakt met een wafelijzer in de vorm van hartjes is het een leuk wafeltje voor kindjes of voor leerkrachten om samen met de kindjes van de klas te maken.
solo zegt:
Indien iemand solo niet kent dan gebruik je hard bakboter van een ander merk, harde boter geeft de vastheid aan de wafels waardoor ze dus ook goed te bewaren zijn.:p