Recept
« Terug naar recepten
biefstuk met kippenlevertjes
PT30M
biefstuk met kippenlevertjes
Een heerlijk biefstuk met kippenlevertjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Hoofdgerechten - Gevogelte
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe biefstuk met kippenlevertjes te bereiden
Omwikkel de biefstuk met het ontbijtspek, zet dat vast met een cocktailprikker en kruid het vlees met peper en weinig zout. Snijd de paprika in reepjes. Snijd de ui tot blokjes en de champignons in plakjes. Snijd de kippenlevertjes in dunne plakjes. Roerbak de champignons, ui en paprika. Bak de kippenlevertjes gedurende 3 min en bak vervolgens de met spek omwikkelde biefstuk 3 min mee aan beide kanten. Leg het champignons, ui, en het paprikamengsel op een voorverwarmd bord, serveer de biefstuk hier boven op met daar overheen de gebakken kippenlevertjes. Garneren met peterselie.
Johannes Kroesen zegt:
groetjes Johannes.