Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk met salade
PT35M
Biefstuk met salade
Een heerlijk biefstuk met salade recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
35 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk met salade te bereiden
Snijd de aardappeln (met schil)in parten.Mengen met 1 eetlepel olie,kerrie,peper en zout.Leg op een bakblik,30 minuten in oven(200 graden).Maak salade van sjalotje,radijs,sla,haricot verts en tuinkers.Maak een dressing van citroensap,yoghurt,mayonaise,peper en zout.Wrijf vlees in met peper en zout.Snijd 2 sjalotjes in ringen.Verhit in een koekenpan 1 eetlepel olie en boter.Bak biefstuk 3 minuten aan beide zijde.Voeg sjalotjes toe.Haal het vlees uit de pan en houd warm.Voeg scheut water toe,roer aan baksel los en laat jus iets inkoken.