KookJij

Biefstuk Teriyaki

Een heerlijk biefstuk teriyaki recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 30 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Vlees
  2. > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Japan
Bron: Internet
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Biefstuk Teriyaki te bereiden

Snijd de biefstukjes in blokjes. Stamp de knoflookteentjes fijn en meng deze met een flinke scheut Teriyaki saus. Leg daar de biefstukblokjes in en laat het ca. 1 uur erin liggen.
Snipper de ui en verhit de wok met een klein scheutje olijfolie erin op hoog vuur, doe de gesnipperde ui erin en roerbak het enkele minuten. Voeg nu de biefstuk met de marinade toe en roerbak het ca. 4 minuten.
Roerbak nu de wokgroenten met een scheutje teriyaki saus ca. 3 min. Voeg groenten bij de biefstuk toe. Vervolgens nog 1 min. roerbakken en dan opdienen met wat sesamzaadjes erover heen gestrooid.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

jose aarns

jose aarns zegt:
tip:lekker als je de sesam zaadjes eerst even roosterd in de koekepan...
probeer het maar eens!;)
Dick de Jong

Dick de Jong zegt:
Tip: Op het eind smaak aanmaken met een scheutje ketjap manis.