Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk Teriyaki
PT30M
Biefstuk Teriyaki
Een heerlijk biefstuk teriyaki recept wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Aeja Choe
Bereidingstijd:
30 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
- > Hoofdgerechten - Vlees
- > Makkelijk & snel - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
9
Herkomst:
Japan
Bron:
Internet
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk Teriyaki te bereiden
Snijd de biefstukjes in blokjes. Stamp de knoflookteentjes fijn en meng deze met een flinke scheut Teriyaki saus. Leg daar de biefstukblokjes in en laat het ca. 1 uur erin liggen.
Snipper de ui en verhit de wok met een klein scheutje olijfolie erin op hoog vuur, doe de gesnipperde ui erin en roerbak het enkele minuten. Voeg nu de biefstuk met de marinade toe en roerbak het ca. 4 minuten.
Roerbak nu de wokgroenten met een scheutje teriyaki saus ca. 3 min. Voeg groenten bij de biefstuk toe. Vervolgens nog 1 min. roerbakken en dan opdienen met wat sesamzaadjes erover heen gestrooid.
Snipper de ui en verhit de wok met een klein scheutje olijfolie erin op hoog vuur, doe de gesnipperde ui erin en roerbak het enkele minuten. Voeg nu de biefstuk met de marinade toe en roerbak het ca. 4 minuten.
Roerbak nu de wokgroenten met een scheutje teriyaki saus ca. 3 min. Voeg groenten bij de biefstuk toe. Vervolgens nog 1 min. roerbakken en dan opdienen met wat sesamzaadjes erover heen gestrooid.
jose aarns zegt:
probeer het maar eens!;)