Dien op met de saus.
NOTABENE:
*Groene saus : doe extra peterselie en bieslook in de saus
*Gele saus : doe 5 cc kunyit in de saus
*Rode saus : doe extra ketchup + tabasco + chili in de saus
Recept
« Terug naar recepten
Biefstuk van een Stokkie
PT45M
Biefstuk van een Stokkie
Een heerlijk biefstuk van een stokkie recept uit de oosterse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Bijgerechten
- > Snacks - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
1
Herkomst:
Indonesie
Keuken:
Oosterse
Bron:
Tante Pau 1942
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefstuk van een Stokkie te bereiden
1).Maak de saus door alle ingrediënten in de blender te stoppen en dan al pulserend een mooie homogene saus maken.
2).Bak de blokjes vlees af door de pennen met vlees 15 - 20 tellen in de hete olie te houden.
2).Bak de blokjes vlees af door de pennen met vlees 15 - 20 tellen in de hete olie te houden.
Dorry zegt: