Recept
« Terug naar recepten
Biefsukspiezen met sjalotjes
PT70M
Biefsukspiezen met sjalotjes
Een heerlijk biefsukspiezen met sjalotjes recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Lambert de Bruijn
Bereidingstijd:
70 min
Personen:
4 personen
Categorieën:
- > BBQ & Grillen - Gerechten
- > Hoofdgerechten - Vlees
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
10
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biefsukspiezen met sjalotjes te bereiden
Pel de sjalotjes.Breng in een pannetje de appelsap met 1 el.tijm,wat peper en een snufje zout aan de kook.Voeg de sjalotjes toe en kook ze in 5 min. beetgaar.Haal de sjalotjes met een vork voorzichtig uit de marinade en laat ze in een vergiet uitlekken.Snijd de biefstuk in blokjes.Doe de olijfolie in een kommetje,pel het teentje knoflook en pers het hierboven in uit.Roer de paprikapoeder en de rest van de tijm erdoor.Steek de blokjes biefstuk,de sjalotjes en de blaadjes salie afwisselend aan een spies.Bestrijk de spiezen rondom met de gekruide olie.Leg de spiezen op een schaal en laat ze tot gebruik (minstens 30 min.) in de koelkast ,afgedekt marineren.Bestrijk de spiezen nogmaals met de kruidenolie en rooster ze in 6-8 min.rondom bruin.
Jacco zegt: