Recept
« Terug naar recepten
Bieten en mandarijnensap
PT10M
Bieten en mandarijnensap
Een heerlijk bieten en mandarijnensap recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
10 min
Personen:
2 personen
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
5
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bieten en mandarijnensap te bereiden
Boen de bieten en de wortels schoon en hak ze in stukjes.Pers het sap in een sapcentrifuge uit de bieten en de wortels.Pers de mandarijnen uit.Snijd de rucola heel fijn.Schenk het groentesap met het mandarijnensap in 2 glazen en roer er mierikswortel naar smaak door.Verdeel de rucola hierover en zet een roerstokje in elk glas.