Recept
« Terug naar recepten
Tortelloni met een tapenade van zongedroogde tomaten
PT20M
Tortelloni met een tapenade van zongedroogde tomaten
Een heerlijk tortelloni met een tapenade van zongedroogde tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Hilde Dumont
Bereidingstijd:
20 min
Personen:
2 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
3
Herkomst:
Belgie
Keuken:
Belgische
Bron:
Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren:
Ja
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Tortelloni met een tapenade van zongedroogde tomaten te bereiden
Mix de zongedroogde tomaten in olie met een deel van de rucola, knoflook en chilipepertje.
Sjalotjes fijn snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bak de spekblokjes aan zonder vetstoffen samen met de sjalotjes en champignons.
Kook de tortelloni zoals op de verpakking staat vermeld , giet af en voeg bij de spekblokjes, roer voorzichtig de tapenade eronder, hou een beetje aan de kant voor afgarnering.
Serveer zeer warm en werk af met rucola, de tapenade, kaas en notenmix.
Sjalotjes fijn snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bak de spekblokjes aan zonder vetstoffen samen met de sjalotjes en champignons.
Kook de tortelloni zoals op de verpakking staat vermeld , giet af en voeg bij de spekblokjes, roer voorzichtig de tapenade eronder, hou een beetje aan de kant voor afgarnering.
Serveer zeer warm en werk af met rucola, de tapenade, kaas en notenmix.
derbyke zegt: