KookJij

Tortelloni met een tapenade van zongedroogde tomaten

Een heerlijk tortelloni met een tapenade van zongedroogde tomaten recept uit de belgische keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 20 min
Personen: 2 personen
Categorieën:
  1. > Hoofdgerechten - Pasta's
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Belgie
Keuken: Belgische
Bron: Derbyke & Elmo
Kan worden ingevroren: Ja
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Tortelloni met een tapenade van zongedroogde tomaten te bereiden

Mix de zongedroogde tomaten in olie met een deel van de rucola, knoflook en chilipepertje.
Sjalotjes fijn snijden.
Champignons in schijven snijden.
Bak de spekblokjes aan zonder vetstoffen samen met de sjalotjes en champignons.
Kook de tortelloni zoals op de verpakking staat vermeld , giet af en voeg bij de spekblokjes, roer voorzichtig de tapenade eronder, hou een beetje aan de kant voor afgarnering.
Serveer zeer warm en werk af met rucola, de tapenade, kaas en notenmix.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

derbyke

derbyke zegt:
Hallo wouros ,een mengeling van harde kazen zeer fijn geraspt en gedroogd te vinden in Aldi .Groetjes van ons 3 :);):p
wouros

wouros zegt:
Dag Hilde, wat bedoel je met trattoriakaas?

Gerrie van Rossum,
Kookjij