Recept
« Terug naar recepten
Bieten Saus
PT120M
Bieten Saus
Een heerlijk bieten saus recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Jan A van der Hoeden
Bereidingstijd:
120 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Amerikaanse collega
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bieten Saus te bereiden
1).De bietjes gaan eerst 1 à 1 1/2 uur in de oven op 150 °C.
2).Daarna worden de bietjes geraspt.
Dan gaat alles in een kom en wordt er een homogeen mengsel gemaakt van alle ingrediënten.
2).Daarna worden de bietjes geraspt.
Dan gaat alles in een kom en wordt er een homogeen mengsel gemaakt van alle ingrediënten.
Mijn kookverhaal (Jan A van der Hoeden)
Dit is lekker bij gebakken varkens carbonaadjes en gehaktballen. Maar je kunt het ook zo eten.
`Barbara Metz zegt: