Recept
« Terug naar recepten
Biscuitrol met frambozenroom
PT45M
Biscuitrol met frambozenroom
Het is gewoon lekker.....:)
Recept van:
mia Elsjan
Bereidingstijd:
45 min
Personen:
10 personen
Categorieën:
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
Kook boek recepten
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Biscuitrol met frambozenroom te bereiden
- Laat de frambozen ontdooien.
- Bekleed de bakplaat met vetvrij papier.
- Verwarm de oven voor op 240 C.
- Klop de eierdooiers schuimig met de helft van de suiker.
- Klop de eiwitten stijf met de rest van de suiker en schep ze door de dooiermassa.
- Zeef de bloem en de maizena boven de eieren en schep het door elkaar.
- Strijk het deeg op het vetvrije papier uit en bak het in 8 minuten op de middelste richel.
- Stort de deeglap op een doek waarop u suiker hebt gestrooid, leg er een vochtige doek overheen en laat hem afkoelen. Trek het papier eraf.
- Prak ongeveer 200 gr frambozen fijn met een vork.
- Klop de slagroom stijf met de suiker, doe een kopje slagroom in de spuitzak en vermeng de overige slagroom met de fijn gemaakte frambozen.
- Strijk de frambozen over het biscuitdeeg en rol de deeglap op.
- Spuit toefjes slagroom op de rol en garneer deze met de overgebleven frambozen.
Mijn kookverhaal (mia Elsjan)
Het is een gemakkelijk recept..En erg lekker !
Reageer op dit recept
Reacties op dit recept
monique ottenbros zegt:
mia Elsjan zegt:
Ik hoop dat dit mij niet meer zal gebeuren. :)
mia Elsjan zegt:
Anna Koudys zegt:
mia Elsjan zegt:
ik vond het van mijn kant heel erg vervelend voor jullie. Ik ben heel blij dat hij goed in smaak is gevallen. Ben er blij mee hoor? :)
Straks ga ik het nog eens proberen, wel uit een boek....
Maar daarna.....proberen van het fornuis.
Jij ook dank je wel.