KookJij

Bisschopswijn

Een heerlijk bisschopswijn recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Bereidingstijd: 65 min
Personen: 6 personen
Categorieën:
  1. > Dranken - Warm
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
Herkomst: Nederland
Keuken: Hollandse
Bron:
Kan worden ingevroren: Nee
Geplaatst op:

Bereiding

Hoe Bisschopswijn te bereiden

Bisschopswijn is bijzonder aangenaam op een koude winterdag.
Steek de kruidnagels in de gewassen sinaasappel. Doe de wijn, water, suiker, kaneel, foelie en de sinaasappel in een goed sluitende pan. Zet het op een kleine pit en houd het warm. Laat niet koken. Laat minimaal 1 uur trekken met het deksel op de pan. Haal de kruiden en de sinaasappel eruit en breng eventueel extra op smaak met suiker. Serveer warm.

Reageer op dit recept

Uw bericht mag nog karakters bevatten

Reacties op dit recept

Jantina

Jantina zegt:
Liefs
bobby

bobby zegt:
Ik ben erg benieuwd, dit recept zal ik zeker is maken als het buiten lekker koud is :)