Recept
« Terug naar recepten
Bitterbal met asperge met een vijgenchutney
PT50M
Bitterbal met asperge met een vijgenchutney
Een heerlijk bitterbal met asperge met een vijgenchutney recept uit de hollandse keuken wat echt de moeite waard is om uit te proberen.
Recept van:
Marijke Geurts
Bereidingstijd:
50 min
Personen:
6 personen
Categorieën:
- > Bijgerechten - Overig
Bevat per éénpersoons portie:
Waardering:
5
0
6
Herkomst:
Nederland
Keuken:
Hollandse
Bron:
sligro/ven
Kan worden ingevroren:
Nee
Geplaatst op:
Bereiding
Hoe Bitterbal met asperge met een vijgenchutney te bereiden
Maak een roux en vermeng daar fijne blokjes asperge door,samen met de gesneden peterselie.Rol hier kleine bitterballen van en haal deze door de bloem,eiwit en panko(paneermeel).Doe alle ingrediënten voor de chutney in een pan en kook dit zachtjes(onder voortdurend roeren).Controleer regelmatig of deze op de juiste dikte is.Frituur de bitterballen in olie,Schep wat koude chutney op het bord en leg er een aspergebitterbal op.
ilona zegt: